fbpx

Devino parte activă din schimbarea comunității tale și sprijină proiectul nostru din Licitația de Fapte Bune

Digital Nation transformă bariere în oportunități. Suntem optimiști ai digitalizării și educației sistemice, iar împreună putem continua să dăm tinerilor cel mai important premiu: viziunea unui viitor mai bun.
Alege să te implici în demersurile noastre de a le oferi tinerilor instrumentele digitale și educația specifică de care au nevoie în construirea unei lumi mai echitabile.

“Cum să așteptăm mereu de la viitor fără să ne susținem prezentul? Credem că generozitatea este nu doar despre actul donației, ci și despre a face o diferență pe termen lung, cu impact sustenabil, dincolo de întâlnirea noastră de acum. Digital Nation transformă bariere în oportunități. Suntem optimiști ai digitalizării și educației sistemice, iar împreună putem continua să dăm tinerilor cel mai important premiu: viziunea unui viitor mai bun. Investiția în educație este o investiție în progresul societății. Pentru că șansele acordate astăzi tinerilor sunt șansele pe care le acordăm comunităților noastre.  Mulțumim partenerului nostru Artmark pentru includerea în acest eveniment care schimbă destine”, declara Paul Apostol, fondator Digital Nation. 

Poți schimba generațional destinele unor întregi comunități prin susținerea demersului nostru: 400 de burse de formare Generația Tech  în competențe digitale și programare web. Cu ajutorul tău, le vom oferi tinerilor skill-uri de viitor în comunități online, îi vom pregăti în proiecte reale și le vom da oportunități de freelancing. Cei care vor să se angajeze vor fi susținuți prin training, consultanță și recomandări în rețeaua de parteneri. 

Mulțumim partenerului nostru Artmark!
Investiția ta în educație este o investiție în progresul societății. Pentru că șansele acordate astăzi tinerilor sunt șansele pe care le acordăm comunităților noastre.

Digital Nation este una dintre cele mai mari organizații de digitalizare din țară, axată pe creșterea competențelor digitale ale populației și pregătirea ei pentru job-urile prezentului și ale viitorului.

Programul Generația Tech este răspunsul Digital Nation la nevoile de digitalizare ale României, o țară în care doar 29% din populație are competențe digitale de bază. Peste 90% dintre cursanții care au participat la atelierele de angajabilitate din cadrul programului au ajuns la cel puțin un interviu cu o companie tech după absolvire, iar 32,5% dintre aceștia au obținut chiar și primul lor job sau internship în IT, imediat după absolvirea cursurilor de formare. În 20199 am format gratuit peste 750 de tineri din Oradea, Alba Iulia și Piatra Neamț. În 2021 am continuat proiectul, oferind șanse pentru tinerii din Brașov (450 de burse prin Primărie, Pentalog, Atos, Siemens, Bepco), Piatra Neamț (210 de burse prin Primărie), București și Pitești (200 de burse susținute de sponsorii BCR și OMV Petrom). 

Scroll to Top