Generația Tech este generația ta!

Descoperă programul care te pregătește pentru viitor prin comunitate și tehnologie.

Brașov

 • 3750+ explorers
 • Hub Educațional

Piatra Neamț

 • 500+ explorers
 • Hub Educațional

Vrancea

 • 200+ explorers

Oradea

 • 350+ explorers

București

 • 1200+ explorers
 • Hub Educațional

Pitești

 • 100+ explorers

Sibiu

 • 200+ explorers

Suceava

 • 300+ explorers

Alba-Iulia

 • 250+ explorers

Comunitate în expansiune

Fie că ești la începutul carierei sau îți dorești o reconversie profesională, Generația Tech este comunitatea pe care o căutai!

Programul îți oferă cadrul de formare și susținere în care mentori, companii și mii de alți oameni ca și tine se antrenează împreună pentru viitor.

0 +
Participanți
0
Ediții
0 +
Microproiecte
BusSensus - Aplicație pentru RATBV
0 +
Întâlniri cu mentorii
0 %
Angajați/Freelanceri

Programul te transformă prin

Mentori

Mentori

ești ghidat de specialiști într-o călătorie 100% practică
Cunoaște-i

Comunitate

Comunitate

te antrenezi pentru viitor alături de alți oameni care vor mai mult
Descoper-o

Carieră

Carieră

pui în practică ce ai învățat, într-un start sau restart de carieră
Află oportunitățile

Mentori

Ai acces la mentori experimentați, care te ghidează la fiecare pas în experiența ta 100% practică din Generația Tech. Te antrenezi eficient prin sesiuni de lucru cu specialiști și suport permanent în platformele de învățare.

Comunitate

Descoperi un alt mod de a învăța și primești susținere de la oameni cu aceleași obiective ca și tine. Găsești rapid soluții și motivația de a merge până la capăt, dobândind skill-uri practice într-un cadru colaborativ.

Carieră

Peste 65% dintre absolvenții Generația Tech cu un nivel ridicat de implicare au avut șansa unui level-up în carieră prin valorificarea skill-urilor dobândite și oportunități de angajare.


32,6% dintre absolvenții cu un nivel ridicat de implicare au început colaborări plătite după experiența Generația Tech, în domeniul de specializare ales prin program.


Peste 90% dintre absolvenții Generația Tech și-au construit primele proiecte de portofoliu și au făcut primul pas în crearea unui brand profesional care le-a facilitat accesul la internshipuri sau alte oportunități profesionale.

Colaj Proiecte

 

Specializările Generația Tech

Digital Marketing

Vei învăța să construiești și să gestionezi campanii de promovare online, de la conturarea strategiei și dezvoltarea conținutului, până la configurarea tehnică a conturilor de publicitate pe Google și Facebook.
Începător

Web Design

Obține cunoștințe de bază în Web Design, inclusiv construirea de wireframe-uri și design-ul de site-uri de prezentare. Vei învăța cum să manipulezi elemente grafice folosind tool-uri de design.
Începător

Web Development

Vei învăța bazele HTML și CSS, să faci un site în WordPress și să folosești teme și plugin-uri. La final, vei avea cel puțin un website în portofoliul tău.
Începător

Web Development

Află cunoștințe practice în proiectarea de pagini web cu PHP, WordPress și Bootstrap, folosind HTML, CSS și JavaScript. Vei realiza proiecte și vei fi pregătit pentru joburi entry-level.
INTERMEDIAR

Project Management

Află cum să-ți planifici resursele și să gestionezi proiecte utilizând tehnologii IT specializate pentru Project Management. Cursul include tactici și strategii precum Change Management, Waterfall și Agile.
Începător

Java

Învață JAVA și JAVA Spring Boot și dezvoltă-ți abilitățile în programare orientată pe obiecte, servicii web REST și aplicații web. Vei construi mini-proiecte în JAVA și vei fi pregătit pentru joburi de Fullstack Web Developer sau Java Developer.
Avansat

Javascript

Învață tehnologiile React, Express și MongoDB. Vei construi aplicații simple și de complexitate medie, fiind pregătit pentru joburi de entry-level și având multiple proiecte în portofoliu.
AVANSAT

AI

Învață despre cum poți folosi inteligența artificială pentru a deveni mai productiv, indiferent de domeniul și specificul în care activezi. Află despre tool-urile de pe piață.
INTERMEDIAR

Descoperă poveștile Generația Tech

Despre impactul programului

Generația Tech este un program național marca Digital Nation, organizație ghidată de credința că viitorul educației este organizat în jurul tehnologiei și a dorinței fiecăruia de a face parte dintr-o comunitate alături de care să ai un parcurs atât de antrenant, încât procesul de învățare devine un efect indirect al experienței.

Parteneri

Alege transformarea! Fii parte din Generația Tech