GENERAȚIA TECH

Generația Tech este un program de specializare în competențe digitale și IT&C dezvoltat de Digital Nation, organizație ce are ca misiune digitalizarea forței de muncă și a antreprenoriatului din România.

Cursurile din programul Generatia Tech se adresează tuturor celor care vor să obțină claritate în cunoștințele dobândite până în prezent, celor interesați de dezvoltarea lor profesională, care vor să progreseze și să învețe lucruri noi.

Cu un format 100% online, Generația Tech oferă formare ghidată de mentori profesioniști și învățare facilitată de experiențe practice și dezvoltare în echipă, și este  îmbunătățit în permanență. 

Lansat în 2019 cu susținere din partea Google.org, programul Generația Tech a atras în cele 3 ediții de până acum 1.552 de cursanți din toată țara, care s-au specializat în Competențe digitale (Digital Skills), Programare pentru începători (Learn To Code 1), programare pentru avansați (Learn to Code 2), programare Java și FullStack JS.  

Te invităm să descoperi formatul nostru care: 
1) te ajută să înveți rezolvând practic; 
2) te ține antrenat cu ajutorul comunității și 
3) îți dă încrederea să ajungi unde ți-ai propus,  cu ajutorul mentorului care crede în tine

Venim în întâmpinarea ta cu programe de dezvoltare a skill-urilor IT și digitale, destinate persoanelor de toate vârstele care doresc să se specializeze sau să se supra-specializeze în domeniul IT

Învățare prin Practică

Aproximativ 80% din curs
se focusează pe partea practică.

Mentorat profesionist

Înveți direct de la profesioniști
din câmpul muncii, care știu ce se cere.

Comunitate de bază

Mediu de lucru și de dezvoltare ca în
birourile remote de astăzi, cu ajutor oricând.

Alege din cele 5 cursuri de specializare în Digital și Programare pentru toate vârstele!

GENERAȚIA TECH în cifre

Peste 1.552 elevi, studenți și angajați din toată țara s-au specializat deja în Web Development, Digital Skills, Java și FullStack.
Iar 32.5% dintre aplicanții la programul de angajabilitate au obținut interviuri, internship-uri și joburi după finalizarea cursului

5/5
0
Ediții
0 %
Rata de Promovabilitate
0
Cursanți din toată țara​

GENERAȚIA TECH în presă