fbpx


Pregătire
Teoretică și Practică

Modul I – 2 luni [Obligatoriu]
Teorie și Practică ușoară
70% Teorie și 30% Practică 50%
Micro-Proiecte
Task-uri ușoare 60%
Evaluare Intermediară
Diplomă de Cunoștințe Teoretice 70%


Practică Avansată
& Angajabilitate

Modul II – 1.5 luni [Opțional]
Practică Avansată
70% Practică și 30% Teorie 80%
Proiect de Portofoliu
Minim 2 proiecte de portofoliu 90%
Evaluare Finală
Diplomă de Specializare în domeniul studiat 95%
Sprijin la Angajare & Facilitare joburi
Pregătire 1-la-1 cu un specialist HR 100%
TRECI LA Nivelul următor

Singurul curs care te ajută să obții un job în IT la absolvire

Atelierele de Angajabilitate vin ca bonus la cursurile Generația Tech.
Te ajutăm să te pui în valoare și să îți găsești locul potrivit pe piața muncii din IT!

Înscrierea constă în 2 pași consecutivi: Achiziție (1) și Înregistrare (2). Intră pe pagina cursului pe care dorești să-l achiziționezi și urmează instrucțiunile.

După ce vei achiziționa cursul dorit pe site, vei primi un email de confirmare și un formular de înregistrare. Odată completat si formularul, vei finaliza cu succes înscrierea în program. Până la data începerii cursului va trebuie să urmărești email-ul personal pentru următorii pași. Te rugăm să ai în vedere faptul că înregistrările sunt în continuare deschise. Vei primi în timp util toate informațiile necesare pentru începerea programului. 

Emailul va ajunge la adresa folosită în formularul de înscriere în decurs de 48 ore. Te rugăm să verifici și folderul Spam/Junk.

Nu va fi un proces de selecție. Odată ce te-ai înscris și ai plătit taxa de participare, este confirmat locul în program. 

Îți recomandăm să citești cu foarte mare atenție toate informațiile legate de programe pentru a te asigura că îl alegi pe cel mai potrivit. După ce te-ai înscris, nu vei mai putea schimba programul. 

  • Limba engleza la un nivel începător spre mediu
  • Minime cunoștințe de operare pe calculator
  • Minime cunoștințe de navigare pe internet
  • Gândire analitică

Plata pentru curs se poate face doar pe site cu cardul. Ne pare rau, dar nu se poate face plata prin transfer bancar.

Nu se poate plăti în rate. Se poate achiziționa cursul prin plata integrală pe website, cu cardul bancar.

Pentru a-ți retrage înscrierea, te rugăm să completezi cerere de rambursare AICI.

Programul ți se adresează fie că ești elev/ă sau student/ă și te preocupă viitorul tău profesional, fie că ești în etapa în care vrei o reconversie profesională. 

Primul modul – cel obligatoriu, va dura 3 luni. După finalizarea acestuia poți opta să continui în program încă o lună cu un Modul de Practică Avansată. 

Structura programului este flexibilă, procesul va presupune lucrul într-o clasă virtuală și prezența la sesiuni live cu mentorii, o dată pe săptămână, cel mai probabil seara după ora 18:00. Sesiunile live vor fi înregistrate și disponibile pe platformă în cazul în care nu poți participa în intervalul stabilit iar materialele din clasa virtuală le vei putea accesa în propriul ritm.

Programul este împărțit în 2 module. Primul modul are ca obiectiv acumularea de cunoștințe de bază, iar al 2-lea modul va fi unul de practică avansată. În fiecare săptămână vei participa la Rush (lecție online cu mentorul). În cadrul Rush-ului de 1,5 ore vei primi o tema ce va avea ca deadline următoarea săptămână (temele nu sunt obligatorii, dar te vor ajuta la înțelegerea mai bine a materiei). Pe lângă asta, vei avea și Quest-uri de verificare ce pot fi atat practice cat si teoretice, proiecte de practica.

Lecția online cu mentorul (Rush-ul) dureaza între 1,5 – 2 ore și va avea loc live în fiecare săptămână. Aceasta va fi și înregistrat, pentru a putea fi vizionat ulterior.

Investiția totală de timp este de aproximativ  4-6 ore pe săptămână, dar programul este foarte flexibil, vei putea decide tu cât de mult timp vrei să dedici pentru a-ți atinge obiectivele setate.

Da! vei beneficia atât de ajutorul comunității cât și a mentorilor în timp real, atât in chat, pe platforma de curs cât și live la rush (lecție online cu mentorul).

Procesul de învățare include: teorie, teme individuale (practică) , întâlniri online live cu Mentorul, proiecte practice (care reprezintă 70% din activitatea în program). La final, în funcție de programul ales, vei construi un portofoliu, pe care-l poți folosi cand aplici la joburi în IT sau  job-uri ce țin de arii precum Project Management, Comunicare, Managementul Afacerilor și așa mai departe. 

Nu, dacă nu vei putea participa la sesiunile live, vei găsi înregistrările pe platformele de program iar materialele și quest-urile le vei putea face în ce ritm dorești, dar nu vei putea adresa întrebările în timp real Mentorilor.

Există două tipuri de certificate care se vor oferi la finalizarea fiecărui modul – un Certificat de participare | Certificate of participation, oferit tuturor celor care au finalizat cu succes Modulul 1 si Certificat de absolvire | Certificate of Completion, oferit tuturor celor care au finalizat cu succes Modulul 2.

În calitate de “explorer” în programul Generatia Tech, nu doar participi la un curs online, ci treci printr-o experiență de învățare. Procesul de învățare va avea 3 componente importante. 

  • Mentorul – el va fi cel care-ti va facilita accesul la materiale, cel cu care vei avea intalniri saptamanale live împreuna cu ceilalți participanți și căruia îi poți adresa întrebări sau cere feedback pe canalele de comunicare stabilite la început. 
  • Comunitatea – pe lângă mentor, un rol foarte important îl are comunitate din care vei face parte. Încurajăm colaborarea dintre participanți și munca în echipa – acestea fiind abilități foarte importante pentru o carieră în domeniul IT. 
  • Învățarea Autonomă – componentele de mai sus sunt completate de invatarea autonoma. Te vom încuraja pe tot parcursul programului să cauți singur informații, să explorezi un domeniu care ți-a atras atenția și să găsești singur soluții la problemele pe care le intampini. Considerăm că acesta reprezintă o componentă esențială în dezvoltarea oricărui explorer, care va face diferenta în piața muncii și în îndeplinirea obiectivelor tale.

La finalul celor 4 luni vor exista 3 componente importante care-ți vor fi de folos în carieră. 

  • Skill-uri tehnice;
  • Experiența practica – proiecte și lucru în echipa;
  • Cunoștințe despre cum să devii mai angajabil – cum sa îți construiești un CV, un profil de LinkedIn sau cum să te prezinți la un interviu de profil

Da, după finalizarea programului, vei putea păstra membershipul și rămâne în comunitate, vei putea accesa oricând materialele la care ai avut acces.

Scroll to Top