Pregătește-te pentru viitor cu Generația Tech!

Învață skill-uri de actualitate și investește în tine alături de mentori și o comunitate de peste 8000 de exploratori.

Ce este Generația Tech?

Programul îți oferă cadrul de formare și susținere în care mentori, companii și mii de alți oameni ca și tine se antrenează împreună pentru viitor.

Generatia Tech se adresează tuturor celor care:

  • vor să obțină claritate în cunoștințele existente;
  • sunt interesați de reconversie profesională;
  • vor să învețe lucruri noi.

Mai mult decât un simplu curs

Mentori

Mentori

ești ghidat de specialiști la care poți apela oricând, într-o călătorie 100% practică

Comunitate

Comunitate

te antrenezi pentru viitor alături de alți peste 8000 de oameni care vor mai mult și au aceleași interese ca și tine

Carieră

Carieră

pui în practică ce ai învățat, într-un start sau restart de carieră, cu oportunități și training de la partenerii programului

Hub Neamț

Hub Neamț

ai la dispoziție un spațiu de lucru și conectare chiar în centrul Pietrei Neamț, pe Ștefan cel Mare 15

Proiecte reale

Proiecte reale

lucrezi alături de parteneri la proiecte reale, cu impact în comunitatea locală

Acces nelimitat

Acces nelimitat

odată ce ești parte din program, vei avea acces integral la toate oportunitățile și materialele fără o limită de timp

Specializări disponibile

Digital Marketing

Vei putea crea și gestiona campanii publicitare și planuri editoriale, de la crearea de strategii și conținut până la configurarea tehnică a contului de Meta Ads.
Începător

Web Development

Învață bazele HTML, PHP și CSS, să faci un site în WordPress și să folosești teme și plugin-uri. La final, vei avea un site creat la portofoliul tău.
Începător

Web Design

Obține cunoștințe de bază în Web Design, inclusiv construirea de wireframe-uri și design-ul de site-uri de prezentare. Vei învăța cum să manipulezi elemente grafice folosind tool-uri de design.
Începător

Seria aceasta are un ritm accelerat și durează doar 8 săptămâni, în perioada februarie-martie.

0 +
Participanți
0 +
Microproiecte
0 %
Angajați/Freelanceri
0 +
Evenimente & Webinarii

Ce spun ceilalți participanți?

Ne mândrim cu comunitatea noastră. Află câteva dintre poveștile de transformare ale oamenilor din Generația Tech.

Parteneri

Romgaz
Primăria Municipiului Piatra Neamț

Fă primul pas! Programul începe în...

zile
ore
min
sec

Înscrierile sunt acum închise.

Completarea acestui formular reprezintă exprimarea intenției de a obține bursa Generația Tech. Te rugăm să te asiguri că ai acces la email-ul completat în formular, urmând să primești informații despre pașii următori din procesul de selecție care se va derula în lunile februarie-martie.

Data estimată de start a ediției este 31 ianuarie 2024.

Întrebări frecvente

Programul nu este gratuit, participarea ta în program este plătită integral de companii care au ales să investească în tine. În caz contrar, această experiență de învățare ar fi trebuit plătită din banii tăi personali.

Pentru a fi eligibl pentru o bursă, trebuie să ai reședința în județele Sibiu sau Neamț. Apoi, tot ce trebuie să treci prin procesul de selecție, de care vei afla pe email.

De asemenea, o înregistrare asigură intrarea în program a unui singur participant pentru un singur track.

Acest lucru nu este posibil deoarece procesul de învâțare a fost gândit pentru a te pregăti într-o singură direcție, iar ritmul de învâțare este suficient de antrenant încât să nu simți că ai putea face mai multe.

Totuși, există posibilitatea să urmezi două specializări consecutiv, cu condiția să fii un membru activ în comunitate și să demonstrezi conștiinciozitate.

Pentru seria susținută de Romgaz, programul are 8 săptămâni de formare. În paralel și după formare poți participa la sesiunile și webinariile de angajabilitate pentru membrii comunității.

Programul de formare rapidă durează 8 săptămâni, însă tu vei rămâne permanent în comunitatea Generația Tech. Asta înseamnă că, în cazul în care finalizezi cu succes programul de formare, vei avea acces nelimitat la:

  • resursele de învățare
  • evenimente fizice și online
  • oportunități de angajare
  • webinarii și alte oportunități de networking
  • întreaga comunitate (colegi și mentori)

Da, este o problemă deoarece te vei deconecta de proces, de comunitate și cu fiecare zi cu care amâni îți va fi din ce în ce mai greu să te reconectezi și să recuperezi.

De aceea, este foarte important să nu lași să treacă mai mult de 1 săptămână fără să accesezi platforma, comunitatea și lecțiile pe care le ai de urmat. Mai mult, fiecare etapă de curs se termină cu workouts și/sau quest-uri, care trebuie făcute la timp pentru a putea avansa în curricula de învățare.

Îți promitem că a aloca mai puțin timp, dar constant, te va duce infinit mai departe decât a face un heirup prin care să bifezi lecțiile. Curricula este gândită și planificată tocmai ca să îți fie cât mai ușor de parcurs. Dacă din motive excepționale, vei rămâne în urmă, atât comunitatea, cât și echipa (mentori + community team) îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să recuperezi.

Pentru a participa la cursurile Generația Tech, ai nevoie doar de un calculator și conexiune la internet. Noi îți vom oferi pe parcurs informații despre programele gratuite de care te vei folosi.

Platformele principale folosite sunt:

Rush-ul (= întâlnirea live online cu mentorul) este un element cheie din experiența voastră de învățare. La rush-uri puteți pune întrebări directe către mentor, puteți să vă validați/verificați activitatea și progresul din workout-uri.

Așadar, chiar dacă nu veți pierde bursa de participare dacă nu ajungeți la majoritatea rush-urilor, veți pierde mult mai mult prin lipsa participării și anume șansa de a vă consolida cunoștințele, de a aprofunda anumite lucruri, de a interacționa live cu oameni care au obiective comune cu voi.

Dacă totuși nu poți participa live, noi transmitem înregistrările rush-urilor cel târziu a doua zi, iar ele rămân valoroase chiar dacă impactul nu este la fel de mare ca participarea în live, alături de ceilalți.

Nu, dar în GT veți interacționa cu partenerii programului care vă vor arăta la ce anume se uită atunci când angajează sau contractează un freelancer. Din experiența noastră și din interacțiunile de până acum cu partenerii, certificarea cursurilor nu este un factor important la angajare. Tot ce contează este cine ești și ce știi să faci. Ce te recomandă, ce portofoliu ai. Și asta înveți în Generația Tech, prin comunitate și prin ghidajul mentorilor.

De aceea, chiar dacă nu este un curs certificat per se, el este mult mai valoros decât orice experiență de învățare veți cumpăra și tocmai pentru că acest program este cunoscut pentru modul în care formează skill-uri practice, recomandarea este să vă puneți chiar din prima zi, via Linkedin, că sunteți exploreri în cadrul Digital Nation, organizația care a creat și dezvoltă Programul Generația Tech!

Programul Generația Tech îți garanează o experiență practică de învățare în care, dacă dai 100%, vei dobândi abilitățile practice care te vor duce mai aproape de orice job îți dorești. Programul nu poate garanta un job la finalul experienței pentru că asta ține doar de tine, de cât de mult te implici, de cât de multe vei știi să faci.

Programul îți asigură interacțiunea cu partenerii programului, îți asigură procesul prin care tu poți aplica la oportunitățile deschise de aceștia, însă reușita ține doar de tine, iar nouă ne face o deosebită plăcere să te sprijinim în acest proces. Poveștile de succes în care tineri din orașe mici au ajuns să lucreze remote pentru cele mai importante companii din România ne aduc cea mai mare bucurie și garanția că experiența de învățare pe care o facilităm este calibrată cerințelor de pe piața muncii.

Banii contează, însă credem că cele mai mari venituri le obții din ceea ce îți place și știi să faci cel mai bine. Toate domeniile la care avem programe sunt domenii de viitor, unde poți câștiga cu siguranță peste salariul mediu din România. Asta depinde însă doar de tine și efortul depus.

În prima săptămână din program, participanții au posibilitatea de a schimba track-ul, așa că vei putea atunci să alegi specializarea corectă.

Social Media