Împreună într-o misiune comună:

Pregătim comunitățile pentru viitor.

Au ales să fie parte din transformare și sunt alături de Generația Tech:

Partenerii noștri în această călătorie sunt organizațiile care:

Investesc în viitor

Investesc în formarea tinerilor aflați la început de carieră și a adulților care urmăresc reconversia profesională, într-un mod adaptat viitorului.

Susțin comunități

Doresc acces la o comunitate de mii de tineri și adulți dornici să învețe, cu skill-uri practice și cu o mentalitate sănătoasă de level-up și dezvoltare continuă.

Se implică

Vor să împartă din propria experiență prin acțiuni care conectează comunitatea Generația Tech la brandul și valorile partenerului.

Caută talente

Vor să găsească noi colegi sau colaboratori pregătiți, cu un background și calități dovedite, dintre absolvenții Programului Generația Tech.

Propun provocări

Contribuie cu idei practice și reale de microproiecte și se implică alături de comunitatea Generația Tech în a le rezolva și produce valoare.

Creează conexiuni

Se implică alături de Digital Nation în discuții strategice cu lideri locali, guvernamentali și alte organizații dedicate construcției viitorului pentru România.
0 +
Participanți
0
Ediții
0 +
Microproiecte
BusSensus - Aplicație pentru RATBV
0 +
Întâlniri cu mentorii
0 %
Angajați/Freelanceri

Un proiect
Digital Nation

Cu peste 80.000 de beneficiari din 35 de județe, Digital Nation își urmează misiunea de transformare digitală a României, concentrându-se pe impactul la scară națională în creșterea competențelor digialte ale populației, digitalizarea IMM-urilor și pregătirea pentru job-urile prezentului și ale viitorului.

Cele mai cunoscute Programe ale Digital Nation sunt Generația Tech, Profesor în Online, IMM Online, Gata de Bac și Work Retreat. 

  • 80.000+ beneficiari în ultimii 5 ani
  • 5 hub-uri de tehnologie dezvoltate în țară
  • 45+ de platforme și produse digitale dezvoltate
  • cel mai avansat framework de community-based engagement din Europa

Conectăm absolvenții Generația Tech cu IMM-urile care nu sunt prezente în mediul online (aproximativ 50% din IMM-urile din România). Prin Programul IMM Online tinerii câștigă primele proiecte reale de portofoliu, iar IMM-urile fac primii lor pași în online cu ajutorul produselor digitale dezvoltate (site-uri web, design de logo, campanii de marketing online etc).

 

Work Retreat este soluția Digital Nation de working și living care sprijină profesioniștii și echipele din companii să devină mai productive și creative. Rețeaua Work Retreat se extinde în 15 districte naționale în comunități vibrante, care capturează spiritul României frumoase și autentice. Află mai multe pe workretreat.ro.


Ne implicăm alături de organizații importante în regândirea de noi modele de educație și în digitalizarea accelerată a sistemelor actuale. Suntem parteneri de tehnologie pentru Alfabetar.ro, lider al grupului de digitalizare din cadrul inițiativei O Voce Pentru Educație și parteneri strategici în multiple inițiative care susțin învățarea modernă și excelența antreprenorială.

Implicare

Credem în schimbare

Digital Nation invită alături toți oamenii și organizațiile care cred în potențialul de transformare și progres al României prin educație, prin tehnologie și prin menținerea talentelor acasă, stimulând dezvoltarea economică locală și națională.

Pilonul strategic principal al Digital Nation va fi mereu educația, în centrul organizației fiind proiectele și programele de digitalizare și inovare în educație.

Miza programelor Digital Nation ne privește pe toți, având în vedere că România este la coada clasamentului European în materie de skill-uri digitale pe toate palierele de vârstă, asta în timp ce noile studii internaționale estimează un risc general de automatizare aplicabil la +34% din locurile de muncă de pe piața europeană.

Digital Nation crede că viitorul educației este organizat în jurul tehnologiei și a dorinței fiecăruia de a face parte dintr-o comunitate alături de care să ai un parcurs atât de antrenant, încât procesul de învățare devine un efect indirect al experienței.

Generația Tech

Principalul Program de educație al Digital Nation, care pregătește oamenii pentru viitor prin comunitate și tehnologie, asigurând dezvoltarea de skill-uri practice și cadrul pentru valorificarea reală a acestora.

Profesor în Online

Program lansat în pandemie cu scopul de forma și oferi toate instrumentele practice necesare predării în online pentru cadrele didactice, cu peste 43.000 de beneficiari până în prezent și 890 de școli beneficiare.

Gata de Bac

Un proiect pilot care îi ajută pe elevii de-a XII-a să treacă cu brio examenul de bacalaureat, prin crearea cadrului pentru meditații și grupuri practice de lucru, online.

Dăm viață potențialului

Vom fi mereu acolo unde potențialul poate deveni realitate. Află mai multe despre impactul Programului Generația Tech.

Descoperă poveștile Generația Tech

Alege transformarea! Fii parte din Generația Tech ca partener