Generatia Tech

Web Design

Începător

Mentorul

Dmitri Gorobic

Dmitri Gorobîc (aka Dima)

Dmitri Gorobîc este Web Developer și Designer de aproximativ 10 ani. Are experiență în web design și design de produs. În munca sa folosește Adobe Photoshop, Illustrator, Figma dar și multe altele. A realizat template-uri de site-uri web, materiale promoționale, concept și design de boardgames.

Are experiență de lucru cu tehnologii de bază (HTML, CSS, Bootstrap) până la altele mai avansate (JavaScript, PHP, MySQL, WordPress). Pe durata activității sale profesionale a realizat peste 100 de site-uri web de diferite complexități și tematici pentru clienți din diferite domenii: HoReCa, Imobiliare, Sănătate, ONG, Auto, B2B, Educație, Turism etc.

Printre clienții pentru care a realizat site-uri web se numără: Afi City București, Asmita Gardens, Asociația Română a Băncilor, Realtime Imobiliare, Star Storage, Ecoxtrem, Brain Institute, Elegant Catering, Gargantua, Pizzicato, Flori de Lux etc.

Citește despre Dima pe blog.

Ce spun ceilalți participanți?

Întrebări frecvente

Programul nu este gratuit, participarea ta în program este plătită integral de companii care au ales să investească în tine. În caz contrar, această experiență de învățare ar fi trebuit plătită din banii tăi personali.

Pentru a fi eligibl pentru o bursă, trebuie să ai reședința în județul aferent ediției  la care te înscrii. Apoi, tot ce trebuie să treci prin procesul de selecție, de care vei afla pe email.

De asemenea, o înregistrare asigură intrarea în program a unui singur participant pentru un singur track.

Acest lucru nu este posibil deoarece procesul de învâțare a fost gândit pentru a te pregăti într-o singură direcție, iar ritmul de învâțare este suficient de antrenant încât să nu simți că ai putea face mai multe.

Totuși, există posibilitatea să urmezi două specializări consecutiv, cu condiția să fii un membru activ în comunitate și să demonstrezi conștiinciozitate.

Programul are 16 săptămâni de formare. Opțional, poți opta pentru modulul de angajabilitate care te pregătește pentru piața muncii și te aduce în vederea partenerilor noști. Acesta durează 8 săptămâni. 

Programul de formare durează 16 săptămâni, însă tu vei rămâne permanent în comunitatea Generația Tech. Asta înseamnă că, în cazul în care finalizezi cu succes programul de formare, vei avea acces nelimitat la:

  • resursele de învățare
  • evenimente fizice și online
  • oportunități de angajare
  • webinarii și alte oportunități de networking
  • întreaga comunitate (colegi și mentori)

Da, este o problemă deoarece te vei deconecta de proces, de comunitate și cu fiecare zi cu care amâni îți va fi din ce în ce mai greu să te reconectezi și să recuperezi.

De aceea, este foarte important să nu lași să treacă mai mult de 1 săptămână fără să accesezi platforma, comunitatea și lecțiile pe care le ai de urmat. Mai mult, fiecare etapă de curs se termină cu workouts și/sau quest-uri, care trebuie făcute la timp pentru a putea avansa în curricula de învățare.

Îți promitem că a aloca mai puțin timp, dar constant, te va duce infinit mai departe decât a face un heirup prin care să bifezi lecțiile. Curricula este gândită și planificată tocmai ca să îți fie cât mai ușor de parcurs. Dacă din motive excepționale, vei rămâne în urmă, atât comunitatea, cât și echipa (mentori + community team) îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să recuperezi.

Pentru a participa la cursurile Generația Tech, ai nevoie doar de un calculator și conexiune la internet. Noi îți vom oferi pe parcurs informații despre programele gratuite de care te vei folosi.

Platformele principale folosite sunt:

Rush-ul (= întâlnirea live online cu mentorul) este un element cheie din experiența voastră de învățare. La rush-uri puteți pune întrebări directe către mentor, puteți să vă validați/verificați activitatea și progresul din workout-uri.

Așadar, chiar dacă nu veți pierde bursa de participare dacă nu ajungeți la majoritatea rush-urilor, veți pierde mult mai mult prin lipsa participării și anume șansa de a vă consolida cunoștințele, de a aprofunda anumite lucruri, de a interacționa live cu oameni care au obiective comune cu voi.

Dacă totuși nu poți participa live, noi transmitem înregistrările rush-urilor cel târziu a doua zi, iar ele rămân valoroase chiar dacă impactul nu este la fel de mare ca participarea în live, alături de ceilalți.

Nu, dar în GT veți interacționa cu partenerii programului care vă vor arăta la ce anume se uită atunci când angajează sau contractează un freelancer. Din experiența noastră și din interacțiunile de până acum cu partenerii, certificarea cursurilor nu este un factor important la angajare. Tot ce contează este cine ești și ce știi să faci. Ce te recomandă, ce portofoliu ai. Și asta înveți în Generația Tech, prin comunitate și prin ghidajul mentorilor.

De aceea, chiar dacă nu este un curs certificat per se, el este mult mai valoros decât orice experiență de învățare veți cumpăra și tocmai pentru că acest program este cunoscut pentru modul în care formează skill-uri practice, recomandarea este să vă puneți chiar din prima zi, via Linkedin, că sunteți exploreri în cadrul Digital Nation, organizația care a creat și dezvoltă Programul Generația Tech!

Programul Generația Tech îți garanează o experiență practică de învățare în care, dacă dai 100%, vei dobândi abilitățile practice care te vor duce mai aproape de orice job îți dorești. Programul nu poate garanta un job la finalul experienței pentru că asta ține doar de tine, de cât de mult te implici, de cât de multe vei știi să faci.

Programul îți asigură interacțiunea cu partenerii programului, îți asigură procesul prin care tu poți aplica la oportunitățile deschise de aceștia, însă reușita ține doar de tine, iar nouă ne face o deosebită plăcere să te sprijinim în acest proces. Poveștile de succes în care tineri din orașe mici au ajuns să lucreze remote pentru cele mai importante companii din România ne aduc cea mai mare bucurie și garanția că experiența de învățare pe care o facilităm este calibrată cerințelor de pe piața muncii.

Banii contează, însă credem că cele mai mari venituri le obții din ceea ce îți place și știi să faci cel mai bine. Toate domeniile la care avem programe sunt domenii de viitor, unde poți câștiga cu siguranță peste salariul mediu din România. Asta depinde însă doar de tine și efortul depus.

În prima săptămână din program, participanții au posibilitatea de a schimba track-ul, așa că vei putea atunci să alegi specializarea corectă.

Alege transformarea! Fii parte din Generația Tech