JavaScript

Avansat

Mentorul

Victor Locoman

Victor Locoman

Permite-mi să îți prezint mentorul nostru de JavaScript, Victor Locoman, un profesionist talentat și dedicat în domeniul dezvoltării software.

Victor are o experiență solidă în industria dezvoltării aplicațiilor web. Cu cei 4 ani petrecuți ca Software Engineer la Adobe, el și-a demonstrat competențele în construirea de soluții tehnice inovatoare și de înaltă calitate.

Cu o experiență de mentorat de 6 ani, Victor este pasionat de împărtășirea cunoștințelor și îndrumarea altor persoane în călătoria lor în programare. Cu abilitățile sale de comunicare și răbdare, el este capabil să ofere suport și îndrumare valoroasă cursanților.

Cu un total de 9 ani de experiență în dezvoltarea aplicațiilor web, Victor a acumulat cunoștințe solide și expertiză în acest domeniu. În timpul facultății, la Universitatea Politehnica din București, el a văzut în aplicațiile web o soluție modernă și accesibilă pentru oricine.

Experiența sa în dezvoltarea aplicațiilor web a început cu crearea de site-uri cu design unic și dezvoltarea de funcționalități personalizate în cadrul platformei WordPress. În 2016, când JavaScript a primit un update important, Victor a redescoperit tehnologia și a fost captivat instantaneu de potențialul său. De atunci, el a continuat să se dezvolte în acest domeniu și a devenit un expert în JavaScript și ecosistemul acestuia.

Cu Victor ca mentor în acest curs, vei beneficia de cunoștințele și experiența sa vastă în dezvoltarea aplicațiilor web. El este dedicat să-ți ofere sprijinul necesar pentru a-ți dezvolta abilitățile și a te pregăti pentru o carieră de succes în domeniul IT.

Mai multe despre Victor puteți află pe profilul său de Linkedin.

Citește despre Victor și experiența lui din Generația Tech pe blog.

Ce spun ceilalți participanți?

Întrebări frecvente

Orice persoană cu vârsta de peste 16 ani este eligibilă pentru a participa în Generația Tech. Pentru cei care doresc să aplice pentru o bursă, există condiția reședinței într-unul din județele sau orașele eligibile. Mai multe detalii despre burse găsești mai jos.

Costul participării la program este de 500 euro pentru oricare dintre specializări. Însă, participarea ta poate fi plătită integral de parteneri care au ales să investească în tine, dacă vei obține o bursă. 

Pentru a fi eligibil, trebuie să ai reședința în unul din județele Brașov, Neamț, Bistrița-Năsăud, Dolj, Constanța, Bacău, Arad sau Suceava. și să treci prin procesul de selecție, locul nefiind garantat.

De asemenea, o bursă asigură participarea gratuită în program pentru o singură persoană la o singură specializare.

Acest lucru nu este posibil deoarece procesul de învâțare a fost gândit pentru a te pregăti într-o singură direcție, iar ritmul de învâțare este suficient de antrenant încât să nu simți că ai putea face mai multe.

În primele 2 săptămâni ai acces la toate specializările pentru a experimenta și a o alege pe cea potrivită pentru tine.

Programul are 16 săptămâni de formare. La final, poți opta pentru modulul de proiecte care te pregătește pentru piața muncii și te aduce în vederea partenerilor noști. Acesta durează 8 săptămâni. 

Programul de formare durează 16 săptămâni, însă tu vei rămâne permanent în comunitatea Generația Tech. Asta înseamnă că, în cazul în care finalizezi cu succes programul de formare, vei avea acces nelimitat la:

 • resursele de învățare
 • evenimente fizice și online
 • oportunități de angajare
 • webinarii și alte oportunități de networking
 • întreaga comunitate (colegi și mentori)

Pentru a participa la cursurile Generația Tech, ai nevoie doar de un calculator și conexiune la internet. Noi îți vom oferi pe parcurs informații despre programele gratuite de care te vei folosi.

Platformele principale folosite sunt:

Rush-ul (= întâlnirea live online cu mentorul) este un element cheie din experiența voastră de învățare. La rush-uri puteți pune întrebări directe către mentor, puteți să vă validați/verificați activitatea și progresul din workout-uri.

Așadar, chiar dacă nu veți pierde bursa de participare dacă nu ajungeți la majoritatea rush-urilor, veți pierde mult mai mult prin lipsa participării și anume șansa de a vă consolida cunoștințele, de a aprofunda anumite lucruri, de a interacționa live cu oameni care au obiective comune cu voi.

Dacă totuși nu poți participa live, noi transmitem înregistrările rush-urilor cel târziu a doua zi, iar ele rămân valoroase chiar dacă impactul nu este la fel de mare ca participarea în live, alături de ceilalți.

Nu, dar în GT veți interacționa cu partenerii programului care vă vor arăta la ce anume se uită atunci când angajează sau contractează un freelancer. Din experiența noastră și din interacțiunile de până acum cu partenerii, certificarea cursurilor nu este un factor important la angajare. Tot ce contează este cine ești și ce știi să faci. Ce te recomandă, ce portofoliu ai. Și asta înveți în Generația Tech, prin comunitate și prin ghidajul mentorilor.

De aceea, chiar dacă nu este un curs certificat per se, el este mult mai valoros decât orice experiență de învățare veți cumpăra și tocmai pentru că acest program este cunoscut pentru modul în care formează skill-uri practice, recomandarea este să vă puneți chiar din prima zi, via Linkedin, că sunteți exploreri în cadrul Digital Nation, organizația care a creat și dezvoltă Programul Generația Tech!

Programul Generația Tech îți garanează o experiență practică de învățare în care, dacă dai 100%, vei dobândi abilitățile practice care te vor duce mai aproape de orice job îți dorești. Programul nu poate garanta un job la finalul experienței pentru că asta ține doar de tine, de cât de mult te implici, de cât de multe vei știi să faci.

Programul îți asigură interacțiunea cu partenerii programului, îți asigură procesul prin care tu poți aplica la oportunitățile deschise de aceștia, însă reușita ține doar de tine, iar nouă ne face o deosebită plăcere să te sprijinim în acest proces. Poveștile de succes în care tineri din orașe mici au ajuns să lucreze remote pentru cele mai importante companii din România ne aduc cea mai mare bucurie și garanția că experiența de învățare pe care o facilităm este calibrată cerințelor de pe piața muncii.

Toți participanții sunt invitați la festival. Prezența la Vibes Fest, festivalul cu care deschidem programul, nu este obligatorie, însă vei rata:

 • întâlnirea cu mentorii
 • experiența introductivă de tip „treasure-hunt”
 • detalii exclusive despre program și oportunități
 • premii și concursuri
 • show-ul de lasere
 • concertul
 • și lista continuă…

Banii contează, însă credem că cele mai mari venituri le obții din ceea ce îți place și știi să faci cel mai bine. Toate domeniile la care avem programe sunt domenii de viitor, unde poți câștiga cu siguranță peste salariul mediu din România. Asta depinde însă doar de tine și efortul depus.

Alege transformarea! Fii parte din Generația Tech