Generatia Tech

Generația Tech este la putere dublă în 2023 cu noua serie Sibiu – Suceava

Primăvara aceasta, peste 500 de exploratori din Sibiu și Suceava au luat startul într-o nouă ediție a Generației Tech. Programul nostru de formare va antrena în skillurile viitorului tineri sibieni și suceveni, cu sprijinul partenerilor BRD Groupe Societe Generale și ROMGAZ. Acesta este unul din cele mai importante eforturi complexe din ultima perioadă ale organizației Digital Nation, care construiește o infrastructură de învățare adaptată la era tech în Sibiu și Suceava. 

Generația Tech este programul național care produce schimbări la nivel local, acolo unde construiește comunități de învățare, digitalizare și dezvoltare. Generația Tech inspiră sau schimbă destine profesionale în mijlocul unor comunități de susținere și continuă să activeze și să creeze centre de dezvoltare digitală regională, tocmai pentru că actorii viitorului digital pot veni din orice oraș atâta timp cât potențialul lor este antrenat. Tinerii selectați în cadrul programului de formare Generația Tech fac parte dintr-o comunitate națională. 

Generația Tech a dezvoltat până în prezent programe de formare pentru București, Pitești, Alba, Oradea, Brașov, Focșani, Piatra Neamț, Iași, Suceava, Sibiu, fiind un program dezvoltat de Digital Nation.