Investbrasov.org – skillurile practice din programul Generatia Tech au o formă concretă

Generatia Tech este un program cu rezultate practice in comunitate, etapa realizarii de microproiecte împreună cu partenerii nostri fiind una din cele mai asteptate de catre exploratori.

Microproiectele sunt provocări reale prin care ei îşi pot demonstra aptitudinile practice dobândite în perioada de formare.

Un astfel de exemplu de microproiect, realizat 100% de către participanţii primei ediţii a Generaţiei Tech din Brașov este aplicaţia web investbrasov.org, o platformă prin care oraşul are acum un one stop shop pentru investitorii interesaţi de Braşov. Astfel, prin valorificarea parteneriatului public-privat şi a abilităţilor reale dobândite de exploratori în călătoria Generaţia Tech, comunitatea braşoveană are de câştigat pe termen lung. Platforma a fost lansata in cadul celui mai mare targ dedicat dezvoltărilor imobiliare și de investiții din Europa – EXPO REAL, Munchen, unde Brașovul a avut propriul stand, situat lângă cel al României. Proiectul dezvoltat de exploratorii Generației Tech a fost instrumentul perfect pentru cei  care sunt în căutarea unei destinații pentru dezvoltarea sau relocarea de investiții. Conversatii cu sens au fost deschise in cadrul EXPO REAL cu noi potențiali parteneri alături de care să se sprijine dezvoltarea sustenabilă a Municipiului Brașov. 

EXPO REAL este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa și găzduiește întreaga industrie imobiliară din lume. Târgul are loc în Munchen, pe parcursul a trei zile, în luna octombrie, încă din 1998. Este cea mai importantă platformă de schimb de informații și networking a industriei imobiliare. La ediția din acest an, România a fost în top 10 după numărul de expozanți.