Generația Tech a lansat ediția III Brașov la Vibes Fest 2023, în Piața Sfatului

Pregătiți-vă, pasionați de tehnologie! Să ne întoarcem cu gândul la săptămâna trecută și să retrăim extravaganța tehnologică care a cucerit Brașovul – Vibes Fest 2023.

Acest eveniment nu a fost doar o adunare obișnuită. A fost o combinație între spiritul comunității Brașovene, inovație și explorare. Vibes a fost organizat în colaborare de Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov. Evenimentul a pus în centrul atenției peste 1000 de studenți dornici. Aceștia au avut primul contact cu lumea Generația Tech și care și-au confirmat locurile în ediția a 3-a din Brașov. Cum? Printr-un treasure hunt digital foarte mișto.

vibes fest tineri participanti
Noua generație brașoveană de exploreri, 24 august 2023, Vibes Fest

Imaginați-vă un peisaj în care, printre clădirile din centrul istoric al Brașovului, se văd răsfirați prin piață viitorii freelanceri, antreprenori sau angajați bine plătiți. Cum îi puteați recunoaște? După marea de tricouri Generația Tech care a inundat Piața Sfatului și străzile alăturate. Despre ei a fost această sărbătoare. 

Participanții au avut de ales dintre o multitudine de experiențe. De la camera 360 foto-video și jocuri captivante până la un spectacol laser fascinant care a pictat cerul nopții. Punctul culminant al evenimentului a fost concertul electrizant al trupei SUBCARPAȚI, sub o ploaie răcoroasă venită la țanc, exact când se încingea atmosfera.

Generația Tech a revenit în Brașov cu ediția numărul trei.

În centrul Vibes Fest s-a aflat momentul mult anticipat al lansării Generația Tech 2023. Acest moment esențial nu a adunat doar pasionații de tehnologie sub același acoperiș. Asta s-a întâmplat la hub-ul nostru din centrul istoric al Brașovului. Mai mult, le-a oferit și o platformă pentru a interacționa cu mentori de seamă și mediul de afaceri din Brașov. Festivalul nu a fost doar despre petrecere; a inclus și o ceremonie de premiere, onorând realizările remarcabile din comunitate prin intermediul VoluntarBv.ro. Evenimentul, în ansamblul său, a subliniat angajamentul Generația Tech de a promova inovarea acasă la noi.

Absolvenții ultimei serii deja pun în practică elementele învățate la Generația Tech.

Cu toate acestea, impactul festivalului s-a extins dincolo de o seară super distractivă. Un grup de 20 absolvenți recenți, din seria precedentă, și-au dat mâna pentru dezvoltare web, design web, marketing digital, programare JavaScript și gestionare de proiect. Eforturile lor combinate au dat roade și au adus un rezultat de impact și palpabil: www.vibesfest.ro. Absolvenții noștri au folosit ceea ce au învățat în cele 4 luni de formare teoretică și au creat de la 0 landing page-ul pentru Vibes Fest.

Acest proiect este testamentul clar al abilităților lor, noii membri ai comunității Generația Tech. Și-au adăugat primul proiect în portofoliu, care deja se laudă cu statistici impresionante. Nici mai mult, nici mai puțin de 6.493 de utilizatori unici au intrat pe această pagină într-o singură săptămână, în 8.675 de sesiuni – acesta este succesul demersului lor.

Noi, echipa Generația Tech suntem atât de mândri de ei, încât trebuie să menționăm numele tuturor (în ordine aleatorie): Corina Goga, Elena Logofătu, George Nedelcu, Cristian Mititiuc, Bianca Aldeea, Alexandra Crăciun, Adrian Lungoci, Denisa Sabie, Oana Ștefănescu, Adriana Prodea-Lucaci, Antoniu Bujoreanu, Teodora Dejanu, Vlad-Marian Bularca, Raluca Mihaescu, Renata Duboșaru, Alexandru Radu, Alexandru Dobre, Eduard Fețeanu, Camelia Tudor și nu în ultimul rând Ioana Moldovan.

vibes fest tineri participanti 2

Odată cu căderea cortinei asupra Vibes Fest 2023, impactul său a continuat să răsune. A marcat începutul unei promițătoare călătorii educaționale pentru numeroși participanți. Mai mult decât confirmarea locurilor, acești studenți au părăsit festivalul cu un nou simț al scopului și al inspirației. Prin combinația de educație, divertisment și implicare comunitară, Vibes Fest a pregătit terenul pentru ca viitorul Brașovului în tehnologie să strălucească.

logo generatia tech