Baschet în Brașov: Momentul în care învățarea întâlnește impactul în comunitate

La Generația Tech, punem în practică ceea ce învățăm!

Cu noua serie de exploratori din Brașov abia la început de drum, să privim puțin cum arată finalul călătoriei Generația Tech pentru exploratorii din seria precedentă: cei din Sibiu și Suceava.


După cele 4 luni de teorie, ei au intrat in modulul de angajabilitate, unde îi pregătim pentru realitățile pieței muncii. Exploratorii lucrează la o platformă în care se regăsesc toate terenurile de baschet din Brașov. Să explorăm o călătorie de învățare care nu este tipică pentru sala de clasă. Generația Tech are misiunea de a revoluționa educația în România, începând cu orașele mici și suntem încântați să vă arătăm cum abordarea noastră unică transformă treptat teoria în acțiune.


Deci, cu ce avem de-a face? Ei bine, vorbim despre două luni de proiecte și evenimente premergătoare angajării care se anunță a fi un mare succes. Ne pregătim în mod practic, ajutând comunitatea. Mai specific, ajutăm pasionații de sport și baschet din Brașov. Noi numim această perioada „Modul de angajabilitate”. Nu este vorba doar despre testarea abilităților exploratorilor. Este despre colaborarea într-o echipă de diverse specializări. Exact ca în industria tehnologică reală. Misiunea? Crearea unui website genial cu terenuri de baschet.

Dar acesta nu este un website obișnuit. Este un centru digital pentru comunitatea Brașovului din România, care oferă toate detaliile despre reabilitarea în curs a terenurilor de baschet publice. Studenții noștri se pregătesc să-și pună în valoare abilitățile pentru a crea o resursă care să țină locuitorii Brașovului la curent cu acest demers.

Exploratorii deja au o direcție, un plan concret și primele rezultate palpabile.

design platforma baschet in brasov
Variantă de design a platformei – încă în lucru.

Imaginează-ți asta: fotografii înainte și după, informații folositoare despre facilitățile terenurilor, detalii despre parcări și o integrare ingenioasă cu Google Maps pentru o navigare ușoară. Acest site web se va transforma în destinația preferată a comunității sportive din Brașov, pentru actualizări legate de terenuri.

Proiectul nostru nu este doar despre codare; este o dovadă a angajamentului Generația Tech față de învățarea practică și implicarea comunității. Noi nu doar predăm abilități tehnice. Îi împuternicim pe exploratorii noștri să-și folosească abilitățile pentru binele comun.

În inima Brașovului, această inițiativă arată potențialul tehnologiei de a îmbunătăți viața de zi cu zi. Oferind brașovenilor o platformă ușor de utilizat pentru a urmări renovările, facem un pas spre îmbunătățirea infrastructurii recreative a orașului. Proiectul se află în curs de desfășurare și exploratorii lucrează la această platformă chiar în timp ce tu citești acest articol.

Generația Tech pregătește tineri lideri pentru comunitățile lor.

Pe măsură ce studenții noștri participă la aceste microproiecte, ei nu se pregătesc doar pentru locuri de muncă; devin schimbători de lume și adevărați lideri în industria tech și în comunitatea lor. Generația Tech este despre învățare cu un scop, este despre comunitate și abia așteptăm să vedem impactul pe care studenții noștri îl vor avea. Rămâneți cu noi pentru actualizări pe măsură ce aducem acest proiect revoluționar la viață!

Participarea exploratorilor care participă la microproiectele din această ediție a Programului Generația Tech, este posibilă prin implicarea partenerilor noștri BRD și Romgaz. Împreună scriem povești de transformare a oamenilor și, deci, a comunităților noastre.