Generatia Tech

Cunoaște exploratorii: Noua serie din Brașov are deja o identitate…și o nouă mascotă!

Află care este noua mascotă a noii serii din Brașov! La Generația Tech, suntem mereu în căutarea modalităților de a face experiența de învățare și dezvoltare mai captivantă pentru exploratorii noștri.


exploratorii junglei in jurul unui campfire mascotă

Credem cu tărie că învățarea nu se rezumă doar la cursuri și proiecte, ci și la conexiuni și comunitate. Așa că, ne-am aventurat într-o serie de evenimente online speciale. Scopul lor este să îi ajute pe exploratorii noștri să se cunoască mai bine. Îi invățăm să formeze relații profesionale solide. Săptămâna trecută a fost momentul în care am dat startul acestei inițiative, și a fost plină de energie și entuziasm. Seria 3 Brașov și-a ales mascota.


Primul eveniment din această serie a fost ceea ce am numit „Campfire”. Am adunat exploratorii noștri pe platforma Discord. Am creat un spațiu informal și relaxant pentru a discuții pe alte subiecte în afara conținutului cursurilor. A fost o șansă pentru ei de a ne cunoaște pe noi, echipa Generația Tech și pentru noi de a-i cunoaște mai bine pe ei. Ne-am distrat puțin la început, am numărat împreună până la 10. Simplu, nu? Exploratorii prezenți acolo vă pot confirma că…nu. S-a râs mult, totuși.

Seria 3 Brașov are de acum o identitate de grup și Loki, cățelușul a devenit centrul acestei identități.

Mascota seriei 3 din Brașov, aleasă democratic

Punctul culminant al primului Campfire a fost alegerea mascotei pentru seria 3 din Brașov. Știm că avem mulți exploratori cu animale de companie, așa că am organizat o sesiune de vot pentru a alege mascota. Cu peste 120 de poze adorabile de animale de companie împărtășite pe chat-ul Discord, au fost adăugate într-un bracket de campionat. Imaginați-vă un bracket sportiv, în care competiția acerbă se dă între cele mai drăguțe animăluțe cu putință: am avut căței, pisici, iepure, veveriță și chiar o zebră australiană. A fost un masacru. Și prin masacru vreau să spun o competiție amuzantă și plină de râsete. Rezultatul? Seria 3 din Brașov are acum o mascota aleasă chiar de exploratorii noștri. El e Loki, un mândru cățeluș brașovean.

Generația Tech nu este doar despre cursuri online. Este despre oameni.

Aceste evenimente online nu sunt doar distractive, ci și utile pentru exploratori. Îi ajută să construiască conexiuni cu colegii lor, să învețe mai multe despre mediul Generația Tech și să se simtă parte dintr-o comunitate solidă. Pentru noi, este o modalitate de a arăta că învățarea nu se oprește niciodată și că suntem aici pentru a-i susține pe exploratori în fiecare pas al drumului lor.

În concluzie, aventura online a seriei 3 din Brașov a început cu un foc de tabără virtual, iar flacăra aceea sperăm că a devenit un simbol pentru dorința acestor tineri de a face un pas înainte în viața lor profesională. Acesta este doar începutul și suntem nerăbdători să vedem cum vor evolua relațiile dintre exploratori și cum vor contribui la creșterea și dezvoltarea comunității Brașovene. Vă mulțumim că faceți parte din această călătorie alături de noi!

Participarea celor 1000 de oameni în ediția a 3-a a Generația Tech este posibilă deoarece Agentia Metropolitana Brasov, alături de Primăria Municipiului Braşov, Pentalog, BearingPoint Romania, Eviden Romania, Siemens Industry Software Romania, Bepco și Kronsoft Development au ales să investească în educație și comunitate.