Continuăm să creștem în modulul de angajabilitate

În inima pitorească a Brașovului, pe la finalul lui august 2023, a luat start Seria 3 a programului nostru Generația Tech. Peste 1000 de exploratori s-au lansat într-o călătorie de transformare. Brașovenii pasionați de tehnologie s-au dedicat unei experiențe de învățare intense de 4 luni în specializările alese: Web Development, Web Design, Java, Javascript, Project Management și Digital Marketing. Acum parcurg modulul de angajabilitate.

Aducem companiile partenere în fața exploratorilor

banner detalii modul eviden securitate cibernetica
A 3a sesiune live de discuții live cu experți, la care au posibilitatea să participe toți exploratorii.

După o perioadă plină de provocări, Rush-uri, Power Hours, Workouts și Quest-uri, în decembrie, exploratorii au reușit să finalizeze cu succes cursul. Au primit și o diplomă care atestă nivelul lor de cunoștințe tehnice. A fost un moment de mândrie și împlinire pentru întreaga noastră comunitate.

În ianuarie 2024, am intrat într-o nouă etapă crucială a parcursului lor: Modulul de Angajabilitate. Timp de două luni, ne concentrăm asupra pregătirii exploratorilor pentru realitățile pieței muncii. Deja, am parcurs jumătatea modulului și exploratorii noștri au avut oportunitatea de a interacționa cu experți în diverse domenii.

Exploratorii au crescut ca Făt-Frumos alături de noi

În ultimele cinci luni, Loki, prietenul și mascota seriei 3 Brașov, a crescut și a evoluat alături de exploratori. Loki a devenit un simbol al creșterii și învățării lor. În fotografia de mai jos, îl vedem pe Loki, care era doar un pui în septembrie, acum crescând și devenind mai înțelept.

Loki în septembrie 2023, încă puiuț
Loki în ianuarie 2024

Așa cum Loki ne-a reprezentat cu măiestrie și devotament, la fel și exploratorii Seriei 3 din Brașov și-au urmat călătoria cu hotărâre și determinare, depășind orice obstacol întâlnit în calea lor.

Ce ne așteaptă în ultima lună de angajabilitate?

Următoarea lună se anunță plină de evenimente, în care vom aborda subiecte precum interviurile și alte aspecte legate de angajabilitate. Exploratorii noștri vor fi pregătiți și înarmați cu cunoștințele și experiența necesare pentru a-și construi cariere de succes.

Parcursul Seriei 3 din Brașov în cadrul programului Generația Tech a fost plin de învățare, dezvoltare și împlinire. De la începutul acestei călătorii în august 2023 și până în prezent, exploratorii au străbătut un drum semnat de provocări și realizări. Comunitatea Generația Tech continuă să crească sănătos și noi suntem mândri de exploratorii seriei 3 Brașov.

Seria 3 Brașov nu ar fi fost posibilă fără implicarea partenerilor

Modulul de angajabilitate al acestei ediții Generația Tech a fost posibilă datorită partenerilor noștri dedicați: Kronsoft Development, Bepco, Pentalog, Bearing Point, Siemens Industry Software, împreună cu Agenția Metropolitană Brașov și Primăria Municipiului Brașov.

Pe măsură ce exploratorii noștri continuă să crească și să se dezvolte, suntem încântați că procesul lor de (trans)formare a ajuns aproape de final. Într-o lume înclinată tot mai mult spre digital, ei sunt pregătiți pentru orice provocare care le iese în cale. Continuăm să creștem împreună orașele mici și medii din România!